reken-kookboek

Wist jij dat rekenen en lekker smullen heel goed samen gaan? In dit kookboek moeten de kinderen eerst de maateenheden omrekenen voordat zij aan de slag kunnen gaan. Maar dat is niet het enigste. Bij bepaalde handelingen staat de tijd in seconden in plaats van minuten.

Download het reken koekboek gratis en wij wensen je heel veel plezier in de keuken. En dat het resultaat lekker mag smaken!

Nieuwe gerechten

Als jij een gerecht hebt gemaakt, dan zou het heel leuk zijn als jij een nieuw gerecht maakt voor in het nieuwe reken kookboek. Zoek een lekker gerecht op en verander de maateenheden. Jij kan jouw gerecht mailen naar: info@inmijnklas.nl.

De resultaten

Wat vond jij van dit kookboek? En is het je gelukt om het gerecht te maken?

Wij zijn heel benieuwd naar jullie resultaten en hoe het smaakte. Deel dit met ons door een reactie achter te laten onder dit bericht. Of deel jouw gerecht op Instagram (@inmijnklas.n, #inmijnklas) of  Facebook.

meesterJasper on FacebookmeesterJasper on Instagram
meesterJasper
Stamgroepleider van de Kluizelaar (groep 6/7/8) op O.J.S. de Petteflet te Groningen en oprichter van inmijnklas.nl. Met inmijnklas.nl hoop ik een plek te creëren waar meesters, juffen en studenten hun ervaringen en ideeën kunnen delen met elkaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geverifieerd door MonsterInsights