Met Junior Einstein kunnen kinderen van groep 2 tot en met groep 8 gratis onbeperkt online oefenen met: rekenen, spelling, taal, begrijpend lezen, aardrijkskunde, tafels, topografie en geschiedenis. Daarnaast kan er ook geoefend worden voor de citotoets.

Junior Einstein is een overzichtelijke website. Kinderen kunnen zelf eenvoudig kiezen wat zij willen gaan oefenen.

meesterJasper on FacebookmeesterJasper on Instagram
meesterJasper
Stamgroepleider van de Kluizelaar (groep 6/7/8) op O.J.S. de Petteflet te Groningen en oprichter van inmijnklas.nl. Met inmijnklas.nl hoop ik een plek te creëren waar meesters, juffen en studenten hun ervaringen en ideeën kunnen delen met elkaar!
2 gedachten aan “Online oefenen en werkbladen met Junior Einstein”
  1. Hoi,

    Ik heet yorkabel en ik 12 jaar oud ik wil met reken en begrijpenlezen oefenen gratis maar ik niet vinden dus kun jullie mijn helpen?

    Groetjes yorkabel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geverifieerd door MonsterInsights