Poster werkwoorden vervoegen

Poster werkwoorden vervoegen gratis

Gratis poster werkwoorden vervoegen

Een cadeautje voor iedere bezoeker van inmijnklas.nl, namelijk: Een gratis te downloaden poster over het vervoegen van werkwoorden.

Wat jij alleen hoeft te doen is het volgende:

  1. PDF poster werkwoorden vervoegen of Word-bestand poster werkwoorden vervoegen.
  2. Print de poster op A3-papier.
  3. Snijd de witte randjes weg.
  4. Lamineer de poster.
  5. Hang de poster op in jouw klas.
  6. Als de kinderen in jouw klas gewend zijn om met het ’t kofschip te werken, dan moet je misschien even kort het kofschiptaxietje uitleggen.

Geef het cadeautje ook weg!

Cadeautjes zijn altijd leuk om te krijgen. Het geven van cadeautjes wordt dan ook vaak erg gewaardeerd. Wees lief voor je collega en geef ook hem of haar een cadeautje. Deel dit bericht of het bericht op onze Facebookpagina met hem of haar. Of print en lamineer de poster direct voor al je collega’s 🙂

De poster werkwoorden vervoegen in jouw klas

Heb jij de poster ook opgehangen in jouw klas? En zou je graag meer posters van inmijnklas.nl in jouw klas willen hebben hangen? Laat ons dan weten welke onderwerpen deze posters volgens jou moeten hebben. Wie weet komt er dan snel weer een nieuw cadeautje aan! =D

Volg ons op Facebook

Wil jij altijd op de hoogte blijven van de nieuwste berichten op inmijnklas.nl? Volg ons dan op Facebook! Zo zorg je ervoor dat de nieuwste berichten tevoorschijn komen in jouw tijdlijn.

 

meesterJasper on FacebookmeesterJasper on Instagram
meesterJasper
Stamgroepleider van de Kluizelaar (groep 6/7/8) op O.J.S. de Petteflet te Groningen en oprichter van inmijnklas.nl. Met inmijnklas.nl hoop ik een plek te creëren waar meesters, juffen en studenten hun ervaringen en ideeën kunnen delen met elkaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geverifieerd door MonsterInsights