Uitleg uploaden lesidee

Het uploaden van een lesidee op inmijnklas.nl is vrij eenvoudig. Op deze pagina laat ik je stapsgewijs zien hoe dit precies werkt. Mocht je alsnog vragen hebben, dan mag je deze natuurlijk altijd via de mail aan mij stellen:

inloggen en registreren op inmijnklas.nl
Stap 1: Inloggen of registreren op inmijnklas.nl

info@inmijnklas.nl.

Stap 1: Inloggen of registreren

Voordat jij een les kan uploaden moet je ingelogd zijn. Dit kan je aan de rechterkant van iedere pagina doen. Heb jij nog geen account? Dan zie je onder het inlogformulier de tekst ‘registreren’ staan. Een account op inmijnklas.nl is helemaal gratis!

Stap 2: Ga naar upload jouw lesidee

Zodra jij bent ingelogd dan zie je aan de rechterkant: ‘Welkom …….’. Hieronder staat ‘Mijn gegevens’‘Mijn profiel & berichten’ en Upload mijn lesidee. Klik op ‘Upload mijn lesidee‘. Je kan ook je lesidee uploaden door in de bovenste menubalk ‘Upload jouw lesidee‘ aan te klikken.

Stap 3: Jouw lesidee uploaden

Vul het formulier in. In het tekstvak kan je de tekst vormgeven en tussenkopjes toevoegen. Dit kan je doen door op het pijltje naast Alinea’ te klikken. Kies vervolgens voor ‘Koptekst 2’. Ben je klaar met jouw lesidee? Klik dan op ‘Verstuur bericht

uitleg werking formulier
Stap 3: Invullen formulier

Stap 4: Even geduld…..

Zodra jij jouw bericht verstuurd hebt, duurt het eventjes voordat hij zichtbaar is op inmijnklas.nl Dit kan 1 à 2 dagen duren. Als jouw lesidee gepubliceerd is dan wordt dit ook op onze Facebook en Instagram gedeeld. Om zelf altijd up-to-date te blijven is het misschien een idee om deze pagina’s te volgen 🙂

Jouw les op inmijnklas.nl
Jouw les staat op inmijnklas.nl. En natuurlijk staat jouw naam bij deze les!

Stap 5: Jouw bericht op inmijnklas.nl

Super! Jouw lesidee staat nu op inmijnklas.nl! Jouw lesidee staat op de homepage, maar je kan hem ook terug

vinden bij ‘Mijn profiel & berichten‘. Zodra je hierop klikt krijg jouw profielpagina te zien. Als je wilt kan je extra informatie over jezelf geven. Waar werk je bijvoorbeeld of wat vind je zo leuk of waardevol aan het onderwijs?

Stap 6: Meer uploaden

Blijf meer lessen uploaden en delen met ons. Mocht je er niet helemaal uitkomen of wil je een verhalend ontwerp maken met meerdere episodes? En het op dezelfde manier vormgeven als ik heb gedaan met de VOC? Stuur dan een mail naar info@inmijnklas.nl of voeg een notitie toe aan jouw lesidee (deze notitie wordt natuurlijk weggehaald zodra het bericht wordt gepubliceerd;)).

Geverifieerd door MonsterInsights