Het leven van een loser – Bekijk het maar

Het leven van een loser - bekijk het maar

Het leven van een loser - Bekijk het maar

Author:

Dit boek gaat over een jongetje, hij heet Bram. Hij heeft een grotere broer Rik en een kleinere broer Max. Zijn grote broer Rik is een dikke pestkop. Bram is niet zo’n stoere vent. Zijn vader denkt dat hij van Bram een echte stoere sportvent kan maken. Zijn vader geeft hem op voor het voetbalelftal. Bram denkt: BEKIJK HET MAAR! Bram wordt de doelman en verpest het helemaal. Hoe het verder gaat lees je in het boek. 

Schrijver: Jeff Kinney
Uitgever: Uitgeverij de Fontein

Vertel ons wat jij van dit boek vond. Was het een leuk, spannend, zielig, grappig, stom of misschien wel saai boek? En zou iemand anders dit boek ook moeten lezen? Waarom wel of niet?
Beoordeel het boek met een aantal sterren en plaats hieronder jouw review!  Ben je opzoek naar een nieuw boek? Hier vind je een overzicht van alle boeken op inmijnklas.nl.

 
Jasper

meesterJasper

Stamgroepleider van de Kluizelaar (groep 6/7/8) op O.J.S. de Petteflet te Groningen en oprichter van inmijnklas.nl. Met inmijnklas.nl hoop ik een plek te creëren waar meesters, juffen en studenten hun ervaringen en ideeën kunnen delen met elkaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *