Geronimo Stilton – Kaas op wielen

Geronimo-Stilton-Kaas-op-wielen

Geronimo Stilton – Kaas op wielen

Geroninmo komt met een goed humeur uit bed gestapt. Dan ziet hij bij zijn kantoor zijn opa: Wilhelmus Wervelwind. Hij zat toeristenfolders te drukken voor Muisbekistan. Met zijn hele familie (zonder Klem en Benjamin, die hadden oorontsteking) gaan ze in opa’s luxe camper naar Muisbekistan. Onderweg beleven ze allemaal avonturen, zoals: ze raken de weg kwijt, de benzine is op en Jacoba moet boodschappen doen. Toen ze daar waren ze aangekomen ging Geronimo een rondje lopen. Hij keek door het raam van een van de huizen, hij zag een Muisbekistaanse familie. Ze wuifden naar hem dat hij binnen moest komen. Hij kreeg wat kaas. Het was verrukkelijk! Hij kreeg een idee. Hij ging een kookboek maken met deze kaas. En het verkocht als een trein. Al drie miljoen exemplaren verkocht! 

Schrijver: Geronimo Stilton 
Uitgever: B.V. De Wakkere Muis

Vertel ons wat jij van dit boek vond. Was het een leuk, spannend, zielig, grappig, stom of misschien wel saai boek? En zou iemand anders dit boek ook moeten lezen? Waarom wel of niet?
Beoordeel het boek met een aantal sterren en plaats hieronder jouw review!  Ben je opzoek naar een nieuw boek? Hier vind je een overzicht van alle boeken op inmijnklas.nl.

Ik vond dit boek:

 
Jasper

meesterJasper

Stamgroepleider van de Kluizelaar (groep 6/7/8) op O.J.S. de Petteflet te Groningen en oprichter van inmijnklas.nl. Met inmijnklas.nl hoop ik een plek te creëren waar meesters, juffen en studenten hun ervaringen en ideeën kunnen delen met elkaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *