Jouw lesidee

Vanaf nu kan je eenvoudig jouw lesidee delen op inmijnklas.nl, in de menubalk zie je ook de knop ‘upload jouw lesidee’. Van Energizer, taalles tot een volledig uitgewerkt verhalend ontwerp, het kan en mag allemaal. Wacht niet langer en deel jouw lesideeën en kennis met ons!

Zodra jij jouw lesidee hebt ingezonden, wordt jouw les gecontroleerd en vervolgens gepubliceerd. Maar het is natuurlijk jouw lesidee en daarom komt jouw naam natuurlijk onderaan de les te staan! Al jouw lesideeën kan je vervolgens weer terugvinden in jouw profiel. Het enige wat jij van tevoren hoeft te doen is je in te loggen op inmijnklas.nl of een gratis account aan te maken.

Je lesidee op inmijnklas.nl betekent altijd je les bij de hand!

Als jij je lesidee hebt geüpload, dan kan jij jouw lesideeën eenvoudig terugvinden in jouw profiel. Alle lessen gemaakt door jouw komen namelijk ook overzichtelijk in jouw profiel te staan!

Zodra je ingelogd bent, kan je dus altijd eenvoudig jouw lessen terugvinden!

Voor studenten is dit natuurlijk ook handig! Tijdens je stage heb je veel lessen moeten maken, maar deze lessen kan je natuurlijk ook goed gebruik zodra jij afgestudeerd bent en moet invallen of een eigen groep hebt. Deel je les op inmijnklas.nl en jij kan altijd je les snel weer erbij pakken!

Meer weten?

Wil jij graag je lesideeën delen op inmijnklas.nl? Maar weet je niet precies hoe dit werkt? Bekijk dan de pagina met uitleg over het uploaden van je lesideeën. Op deze pagina kan je stap voor stap lezen hoe het werkt.

Wacht niet langer en deel jouw lesidee!

Doordat lesideeën nu eenvoudig op inmijnklas.nl gedeeld kunnen worden, wordt inmijnklas.nl steeds meer van ons allemaal. Blijf jezelf ontwikkelen door nieuwe lesideeën te lezen, maak deze lesideeën je eigen en deel jouw kennis met mede meesters, juffen en toekomstige meesters/juffen.

Ik kijk uit naar jullie lesideeën! 🙂

 

meesterJasper on FacebookmeesterJasper on Instagram
meesterJasper
Stamgroepleider van de Kluizelaar (groep 6/7/8) op O.J.S. de Petteflet te Groningen en oprichter van inmijnklas.nl. Met inmijnklas.nl hoop ik een plek te creëren waar meesters, juffen en studenten hun ervaringen en ideeën kunnen delen met elkaar!

meesterJasper

Stamgroepleider van de Kluizelaar (groep 6/7/8) op O.J.S. de Petteflet te Groningen en oprichter van inmijnklas.nl. Met inmijnklas.nl hoop ik een plek te creëren waar meesters, juffen en studenten hun ervaringen en ideeën kunnen delen met elkaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit:
Geverifieerd door MonsterInsights